Lesplanning juni tem augustus

Beste lesklanten,

Het einde van het 3e seizoensabonnement is bijna in zicht. Volgende week gaan de lessen door op maandag 27/05 en woensdag 29/05. Van donderdag 30/05 tem zaterdag 1/06 zijn er geen lessen gepland.
De week van maandag 3/06 tem zaterdag 8/06 is de laatste week van het 3e seizoensabonnement. 

Vanaf woensdag 12/06 tem eind augustus gaan we terug met beurtenkaarten werken (Pinkstermaandag 10/06 is er geen les). Tijdens de examenperiode en de zomerperiode is het voor velen niet mogelijk om op vaste tijdstippen les te volgen.

Samenvatting beurtenkaarten vanaf 12/06:

  • Te betalen voor de start van de beurten: 70,00€ / 5 beurten.
  • Tijdig doorgeven wanneer je op les kan komen.
  • Bij afmeldingen dit 2 dagen op voorhand doorgeven via sms aan Annemie: 0494/92 65 93. Indien later, wordt de beurt aangerekend.
  • Bij ziekte is het mogelijk om uw beurt op een ander tijdstip op te nemen.

 

Het is mogelijk om uw rijlessen te reserveren voor de maand juni op maandag en woensdag tem zaterdag na de schooluren. De begeleide boswandeling op woensdagavond gaat ook steeds door in de maand juni om 19u. Wanneer deze tijdens augustus en september doorgaan, wordt nog meegedeeld.
Tijdens de maanden juli en augustus zal er les zijn op zaterdag 6 , 13, 20 juli en zaterdag 3, 17, 24 augustus. Je kan u hiervoor ook reeds opgeven. Als er meer vraag komt, kunnen we ook lessen organiseren tijdens de weekdagen wanneer er geen kampen plaatsvinden.

Vanaf september starten we terug met een nieuw seizoensabonnement voor 3 maand. Wie hier wil voor inschrijvingen, reserveer alvast uw plaats. Wacht niet tot in augustus om uw les vast te leggen. De lessen zitten heel snel vol. Het is ook voor ons steeds een hele karwei om iedereen het gewenste/gepaste uur toe te kennen.

Mvg Peter, Annemie, Brent en Aure