Seizoensabonnement 9/9 – 7/12/19

Seizoensabonnement vanaf 9 september:
Dit schooljaar gaan we met 2 seizoensabonnementen werken.

Planning seizoensabonnement:
Het 1e abonnement is deze week van start gegaan. Het loopt van 9 september tem 07 december 2019.
Het 2e abonnement verloopt van van 6 januari tem 2 mei 2020 (+ 8 mei ter vervanging van 01 mei). Het overzicht hiervan vind je terug onderaan de mail.

Beide seizoenskaarten tellen 10 weken en 1 extra bonusweek. Dankzij de extra week krijgt iedereen de kans om een gemiste les in te halen.  We hebben deze keer de examenperiodes niet ingerekend in het abonnement.

Tijdens seizoenskaart 1 is er op 11/11 geen les gepland. Wie op deze dag zijn vaste les heeft, zal op een andere dag zijn les kunnen inhalen. De datum voor deze inhaalles ligt nog niet vast en zullen we nog in samenspraak vastleggen.

Tijdens de examenperiode (9 – 21/12/2019, 16-28/03/2020 en na 4/05/2020) werken we niet met een seizoensabonnement. Er gaan tijdens deze periodes lessen door maar het is dan mogelijk om een beurtenkaart aan te kopen of per les cash te betalen. Een beetje zoals we deze zomer reeds deden.

Hou er steeds rekening mee dat de planning van deze seizoenen nog altijd door ons kan gewijzigd worden bij onvoorzienbare omstandigheden of activiteiten. Dan zullen we zeker samen voor een oplossing zoeken

Wie niet kan instappen in het seizoensabonnement, kan ook afzonderlijke lessen volgen. 

 

Inschrijving:
De meeste personen weten ondertussen in welke les ze kunnen deelnemen vanaf 9 september. Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden, vraag het aan Annemie (sms: 0494/92 65 93 of info@stalprinseveld.be )

 

Samenvatting abonnement:

  • Wie zich wil inschrijven voor een lessenreeks, betaalt vóór de start van deze periode zijn abonnement. Dit kan cash betaald worden op de start van het abonnement. Iedereen ontvangt een mail met vraag tot inschrijving/betaling voor het nieuwe seizoen.

 

  • Je bent altijd ingeschreven in je vaste les(sen).

 

  • Wanneer je geen les kan volgen, kan je binnen de 7 dagen op een ander moment les volgen. Deze les is mogelijk waar er plaats vrij is. Daarom vragen we ook als je niet aanwezig kan zijn, dit altijd te verwittigen zodat ook anderen hun les kunnen inhalen indien nodig. Verwittigen kan je via sms op het nr 0494/92 65 93 (Annemie).

 

  • Na het verloop van deze periode vervalt het abonnement. Tijdens seizoen 2 kunnen geen lessen ingehaald worden van seizoen 1.
    Wanneer je het volgende seizoen een nieuw abonnement wil volgen, gelieve dit 7 dagen voor de start van het nieuwe abonnement te verwittigen. We versturen op voorhand steeds een mailtje ter herinnering.

 

  • Mensen die ingeschreven hebben in het systeem van de seizoenskaarten, betalen tijdens de ‘losse lessen’ die doorgaan in de periodes die in het grijs zijn ingekleurd.

 

Wie niet op regelmatige tijdstippen les kan volgen, kan inschrijven waar er plaats vrij komt. Deze les wordt steeds cash betaald voor het starten van de rijles. Hiervoor moet contact opgenomen worden met Annemie om te zien waar er plaats is.

Hieronder vind je een overzicht van de seizoensabonnementen voor het volgend schooljaar: