Jumping Mechelen

Tussen Kerst en Nieuwjaar is het opnieuw Jumping Mechelen.  Op volgende dagen kunnen jullie alvast onze pony’s/ruiters aan het werk zien:

 

  • Donderdag 26/12:

 Zullen Jill (Sienna), Brent (Konquist) en Aure (Obelix) deelnemen aan de finale van het stijlrijden. Deze finale is in de B-piste en start om 10u.

Om 17u vindt de superfinale plaats in de A-piste voor de 8 beste combinaties van het stijlrijden.

 

Brent en Siebe hebben zich nog  kunnen selecteren voor het Vlaams kampioenschap stokpaardrijden. Om 16u30 start  de halve finale in de B-piste.

De finale van het stokpaardrijden is om 21u50 in de A-piste.

 

  • Op vrijdag 27/12:

 Zal Brent aantreden met Ti Amo en Konquist in de Belgische Rijpony om 18u50 in B-piste.

 

Na dit weekend weten we als we nog selecties voor de Masters kunnen bemachtigen.

Op Zondag 8/12 is er de halve finale voor het vrijspringen van onze 2 jarige paarden. Misschien kunnen we ook door naar de finale in Mechelen. We houden jullie hiervan nog op de hoogte.

 

 

Donderdag 26/12: voordeeltarief lid

Net zoals de vorige jaren zal de eerste dag de Nekkerhal worden omgetoverd tot het grootste paardenfestival voor kids!

 

Wie lid is van onze club, kan via zijn licentienummer maximum 10 tickets bestellen voor deze Kids Day aan het voordeeltarief.  Voor het dagticket inclusief tribunekaart voor de “Grote Kids Day Show” betaal je tijdens deze voordeelactie €12,00 (inclusief reservatiekost) i.p.v. €20,00.

 

Opgelet, de tickets die via deze actie aangekocht kunnen worden, geven de hele dag (van 8u30 tot 18u00) toegang tot de Nekkerhal, maar geven enkel toegang tot de tribune voor de grote Kids Day Show van 11u00 tot 13u00 op de hoofdpiste !

Tickets bestellen kan via deze link met gebruik van uw licentienummer. / Gebruik hiervoor uw VLP-nummer op uw lidkaart. (https://www.teleticketservice.com/tickets/2018-2019/vlaanderens-kerstjumping-vlp-kinderochtend-26-12)

In tegenstelling tot vorige jaren ontvangt u na betaling van het aantal bestelde tickets, de gevraagde E-tickets per e-mail.

 

Opgelet! De ticketverkoop start op 16 oktober e.k. en loop tot 25 december 14.00u.

 

Parking

Parking is voorzien op de parking van Planckendael aan €8,00 inclusief shuttlevervoer heen en terug naar de Nekkerhal.

 

Wat staat er op het programma?

Van 8.30u tot 18.00u kunnen de jongste paardenliefhebbers en hun familie genieten van een uniek en betoverend spektakel met doorlopende animatie. Het hoogtepunt van deze dag is uiteraard de twee uur durende “Grote Kids Day Show”. Kom en geniet van spetterende optredens van de Coolkids, RheAxion, La Doublure, de Bende en de niet te missen Baba Yega!

Natuurlijk zal ook Dré van de VLP zal aanwezig zijn en hij heeft net zoals vorig jaar weer een Dré Kids Route voor jullie in petto met tal van spelletjes. Daarnaast voorziet VLP tussen 13.00u en 15.00u een interactieve Dré-show op de B-piste!

Meer informatie vindt u op de website van Jumping Mechelen. (http://www.jumping-mechelen.com/assets/files/Kids_day_program.pdf)