Lessen 9 tem 21 december + 2e seizoensabonnement

Het 1e seizoensabonnement loopt bijna op zijn einde. Volgende week zaterdag 7 december is de laatste dag van het abonnement.
 
Van 9 tem 21 december gaan er ook rijlessen door. Wie hieraan wil deelnemen, kan zich alvast inschrijven. De lessen gaan door op maandag en van woensdag tem zaterdag. Deze lessen zijn contant te betalen.
 
Vanaf 6 januari start het 2e seizoensabonnement. Is het mogelijk om te verwittigen vóór 22 december als u opnieuw wil instappen in het seizoensabonnement?
 
Overzicht seizoensabonnement 2: 
Inschrijving:
Geef voor 22 december uw deelname door aan Annemie (sms: 0494/92 65 93 of info@stalprinseveld.be ) .
 
Wie deelneemt aan het 2e seizoensabonnement, vragen we om vóór de start van het abonnement te betalen. Je kan uw seizoensabonnement overschrijven of cash betalen op de dag wanneer uw 1e les start. Gelieve ons hierover te informeren en uw inschrijving voor seizoenskaart 2 nog eens te bevestigingen.
 
De betaling kan dus cash of via overschrijving op volgende rekening:
Stal Prinseveld nv
Kraailokerkweg 11a
9990 Maldegem
Iban: BE19 0014 6238 2912
 
Hieronder vind je een overzicht van de seizoensabonnementen voor dit schooljaar:

Samenvatting abonnement:

  • Wie zich wil inschrijven voor een lessenreeks, betaalt vóór de start van deze periode zijn abonnement. Dit kan cash betaald worden op de start van het abonnement. Iedereen ontvangt een mail met vraag tot inschrijving/betaling voor het nieuwe seizoen.

 

  • Je bent altijd ingeschreven in je vaste les(sen).

 

  • Wanneer je geen les kan volgen, kan je binnen de 7 dagen op een ander moment les volgen. Deze les is mogelijk waar er plaats vrij is. Daarom vragen we ook als je niet aanwezig kan zijn, dit altijd te verwittigen zodat ook anderen hun les kunnen inhalen indien nodig. Verwittigen kan je via sms op het nr 0494/92 65 93 (Annemie).

 

  • Na het verloop van deze periode vervalt het abonnement. Tijdens seizoen 2 kunnen geen lessen ingehaald worden van seizoen 1. 
    Wanneer je het volgende seizoen een nieuw abonnement wil volgen, gelieve dit 7 dagen voor de start van het nieuwe abonnement te verwittigen. We versturen op voorhand steeds een mailtje ter herinnering.

 

  • Mensen die ingeschreven hebben in het systeem van de seizoenskaarten, betalen tijdens de ‘losse lessen’ die doorgaan in de periodes die in het grijs zijn ingekleurd.

 
Wie niet op regelmatige tijdstippen les kan volgen, kan inschrijven waar er plaats vrij komt. Deze les wordt steeds cash betaald voor het starten van de rijles. Hiervoor moet contact opgenomen worden met Annemie om te zien waar er plaats is.