Vernieuwing verzekering en lidgeld 2020

Eerst en vooral onze beste wensen voor 2020!

Met de start van het nieuwe jaar zal iedereen zijn verzekering en het lidgeld moeten hernieuwen:

 

  • Vernieuwing verzekering en lidgeld 2020.

Iedereen die les volgt, moet zijn verzekering voor het komende kalenderjaar 2020 vernieuwen. De maand januari is de overgangsmaand. Na 31/01/2020 bent u niet meer verzekerd.

Mogen we vragen om de betaling in orde te brengen bij uw volgende lesdeelname (cash betalen)?

 

Overzicht verzekeringen 2020:

 

  INHOUD  
Lidgeld + basisverzekering C

30,00€

✓Is de recreavergunning (= clubverzekering, de basisverzekering). Zit standaard inbegrepen in het lidmaatschap.

✓ Is enkel van toepassing in een aangesloten club van Paardensport Vlaanderen. Ongeacht bij welke club van Paardensport Vlaanderen je bent aangesloten, geldt de C-verzekering.

✓ Deze verzekering is enkel geldig tijdens clubactiviteiten, dus het initiatief moet liggen bij de club. Voorbeelden hiervan zijn: lessen, kampen, wedstrijden, begeleide wandelingen, … Zo lang de organisatie en het initiatief maar bij de club ligt.

✓ Deze verzekering is geldig tijdens activiteiten georganiseerd door een provinciale afdeling, Paardensport Vlaanderen, KBRSF of LEWB.

✓ Deze verzekering is geldig tijdens alle clubactiviteiten (uitzonderingen: zie polis), ook niet-paardensport (bv. pretparkuitstap, voetbalwedstrijdje tijdens een kamp, …).

✓ Deze verzekering zit standaard in alle licenties van Paardensport Vlaanderen (competitieve licenties en officiallicenties).

✓ De C-verzekering is geldig vanaf het ogenblik dat de sportbeoefenaar bij de club heeft betaald maar een ongeval wordt pas verwerkt wanneer er een registratie is gebeurd in het ledenplatform van de clubs.

✓ Lesgevers ook verzekerd, indien het lesgeven gebeurt in opdracht van en in een club van Paardensport Vlaanderen. ✓ Kosten voor brillen/contactlenzen worden gedekt bij ongevallen met een vastgesteld lichamelijk letsel tot een hoogte van 300 euro per ongeval.

 
Uitbreiding verzekering I

+ 15,00€

—————————————————————

✓ De I-verzekering is een uitbreiding op de C-verzekering. ✓ Deze verzekering is noodzakelijk wanneer je de paardensport beoefent niet in clubverband (bv. alleen gaan wandelen of alleen in de piste rijden).

✓ Deze verzekering dekt LO en BA tijdens poetsen, opzadelen, rijden en afzadelen paard. Ook tijdens het laden en lossen op weg van en naar een activiteit.

✓ Repatriëring van de sportbeoefenaar en het paard is niet inbegrepen.

✓ Deze verzekering dekt naast de sportbeoefening ook de activiteiten die gekoppeld zijn aan de verzorging van het paard. Een relatie tussen het paard en de sport is niet noodzakelijk.

✓ Deze verzekering is aan te raden voor mensen met eigen paarden, al dan niet gestald in een erkende club van Paardensport Vlaanderen.

✓ Deze uitbreiding kan niet afzonderlijk genomen worden, maar altijd in combinatie met de C-verzekering.

 

 

 

Wist je trouwens dat…

  • De start van een nieuw decennium, van een nieuw Olympisch jaar (Tokyo!) en vooral … van een nieuw hoofdstuk in het verhaal van de grootste paardensportfederatie van Vlaanderen. De Vlaamse Liga Paardensport (VLP) zal vanaf 1 januari 2020 immers bekend staan als Paardensport Vlaanderen! Klinkt goed, niet?

 

  • Je kan genieten van een heus ledenvoordeel? Als lid van Paardensport Vlaanderen kan je immers goedkoper naar Jumping Mechelen en Flanders Horse Expo, je kan aan een voordelig tarief opleidingen volgen aan Syntra West en je verkrijgt korting op je abonnement voor de magazines Cap en/of Hippo Revue! Voor een overzicht van alle promo’s en acties, hou je best onze communicatiekanalen in de gaten.

 

Wij kijken er enorm naar uit om met jou het nieuwe jaar in te stappen!

Met sportieve groeten,
Stal Prinseveld, 
Peter, Annemie, Brent en Aure