Lopend seizoensabonnement: ‘kleine’ wijziging

Beste lesklanten,

Brent is zoals vorig jaar opnieuw geselecteerd en uitgenodigd om deel te nemen aan het 2e International Inter-Nations Event in Al Shaqab, Qatar. We hebben deze kans terug aangenomen. Dit gaat door van 21/02 tem 08/03.

Hierdoor wordt het lopende seizoensabonnement (groene vakjes) lichtjes gewijzigd:
* Donderdag 20/02, vrijdag 21/02 en zaterdag 22/02 (zijn nu grijs ingekleurd, zal geen les doorgaan) worden verplaatst binnen het abonnement naar donderdag 02/04, vrijdag 03/04 en zaterdag 04/04 (nu groen ingekleurd).

Het krokuskamp (24-26/02) gaat door zoals gepland. De lessen in de week na de krokus ( 2-7/03 ) gaan ook gewoon door.

Nog even ter verduidelijking van de grijze vakjes van maandag 16/03 tem woensdag 01/04:
* Tijdens deze periode is het mogelijk om losse lessen te volgen (niet in het seizoensabonnement inbegrepen). Hiervoor moet je uw deelname op voorhand doorgeven. Je kan deze lessen voor de aanvang van de les cash betalen (14,00€/les).
* Tijdens deze periode kunnen geen inhaallessen opgenomen worden.

Bedankt voor het begrip,

Mvg Peter, Annemie, Brent en Aure

Het overzicht van het vernieuwde seizoensabonnement: