Axelle

Axelle

  • Geboortedatum : 01/01/2000
  • Stamboek : BWP
  • Geslacht : merrie
  • Kleur : bruin
  • Stokmaat : 1m62
V
a
d
e
r
Nonstop Darco Lugano Van La Roche
Ocoucha
Glorca Van Het Schuttershof Carneval
Losandra
M
o
e
d
e
r
Juanita Feo Wendekreis
Jaecki
Valcasicht Leen Ter Helle Alcanar XX
Einsicht

Media

Nakomelingen

Palmares

– op impressionante manier met 40 foutloze omlopen op rij naar Z-niveau
– daarna Internationaal lichte tour gelopen
– dochter Hanna Van De Broekkant gegeven die veilingtopper werd op Horse Auction Belgium met een bedrag van 44.000 €. Loopt nu succesvol 1m40 onder het zadel van Dirk Demeersman
– in 2014 het veulen Odyssée Van Prinseveld gegeven. Vade van Odyssée is Cicero Van Paemel Z
– in 2014 werde in de eliteveiling van Fences haar kleindochter (dochter van Hanna) verkocht voor 54.000 €. Dit was een dochter van Toulon

Omschrijving

Axelle is het resultaat van twee BWP ambassadeurs op rij, Non Stop en Feo. De moederlijn van Axelle staat bekend voor werkwillige, voorzichtige paarden. Haar broer Vasco IV is een internationaal springpaard voor Bulgarije en ook Sauternes ter Vlucht komt voort uit deze stam. Grootmoeder Valcasicht Leen Ter Hellen is de halfzus van de internationale springpaarden Winnetou Leen Ter Hellen en Udikund Van Leen Ter Hellen.

Axelle sprong in haar jonge jaren op impressionante manier met 40 foutloze omlopen op rij naar z-niveau. Nadien sprong ze enkele concoursen internationaal lichte tour. Ze heeft een super instelling en toont zeer veel kwaliteit op het hout.

Ondertussen (in 2014) springt Axelle haar zevenjarige dochter, Hanna Van De Broekkant, succesvol onder het zadel van Dirk Demeersman. Ze werd als veilingtopper verkocht op de Horse Auction Belgium voor een bedrag van maar liefst 44.000 €. ze werd 6de op de GP* van Lummen 2014, werd 2de op 1m30 Flanders Indoor Cup te Moorsele (2014) en 3de in het 1m30 op CSI Lanaken (2014). Hanna is een paard met heel veel vermogen, een ongelooflijke instelling en kwaliteit op het hout.

Hanna haar dochter Tia Amo KDW Z werd in het najaar van 2014 op de eliteveiling in Fences voor een bedrag van 54.000€. Tia Amo is een dochter van Toulon.