Kantjes Fabienne

Kantjes Fabienne

  • Geboortedatum : 24/05/2010
  • Stamboek : New Forest
  • Geslacht : merrie
  • Kleur : Bruin
  • Stokmaat : 1m45
V
a
d
e
r
Oosterbroek Francois (spr 1m20) Brandy XIII Beaucandan Brendan
Rossums Bonny (ster,pref)
Oosterbroek Felice (ster,prest) Mermaids Jeroen
Oosterbroek Nadine (kroon,pref,prest)
M
o
e
d
e
r
Beekzichts Kimberley (ster) Kantjes Ronaldo (keur,pref,prest. sport&fok) Watershof Pretendent
Wiske Barbara
Beekzichts Sharon (ster) Dukes Forest Oberon
Brenda (kroon)

Media

Nakomelingen

Palmares

– In 2013 een merrieveulen gegeven van Kanshebber

– In 2014 het hengsteveulen Sidan Van Prinseveld gegeven. Een zoon van Kanshebber

– In 2015 het merrieveulen Taline Van Prinseveld gegeven. Een dochter van onze hengst Konquistador Van Orchids 

Omschrijving

Fabienne is een hele chique merrie met een knappe bovenlijn. Ze zit perfect in elkaar en heeft heel veel aanleg voor het springen. Ze heeft een ontzettend sterke en krachtige motor. Verder is ze heel kindvriendelijk en werkwillig.

De halfbroer van Fabienne is de goedgekeurde hengst en EK-pony  Kantjes Amethist (Brandy XIII x Kantjes Ronaldo x Dukes Forest Oberon) . Amethist loopt onder Kobe Hendrix en heeft op jonge leeftijd reeds tal van prijzen binnengehaald. In 2012 (Amethist zeven jaar) schreven ze het ponycriterium (1m20) op hun naam en wonnen ze hun eerste internationale wedstrijd (1m30). In 2013 en 2014 namen ze met succes als heel jonge combinatie deel aan het EK. 
Een filmpje van Amethist is te bekijken op 
http://www.youtube.com/watch?v=MQHJwd3UYhg alsook een filmpje van hun eerste optreden op internationaal niveau 1m25-1m30 (en direct winnend): http://www.youtube.com/watch?v=vFLEJ2gpoXU

Over-overgrootmoeder Kantje’s Fiona is een volle zus van Kantje’s Monic (stam van Malona en Lotje). De moeder van Fabienne, de stermerrie Beekzichts Kimberley, is een dochter van Ronaldo uit Beekzichts Sharon (Dukes Forest Oberon). Sharon is op haar beurt een dochter van de kroonmerrie Brenda (Dukes Forest Apollo) en Brenda is een dochter uit de stermerrie Kantje’s Fiona. Fiona is een dochter van Kantje’s Sjonny uit Silverlea Beach Leaf.

Beekzichts Kimberley is een stermerrie en dochter van de wereldberoemde Kantje’s Ronaldo. Ze heeft reeds verschillende goede sportpony’s gegeven met onder andere:
– Kantje’s Amethist (Brandy XIII): op zijn 7 jaar reeds internationaal 1m30 en winnen, eveneens hetzeldfe jaar het ponycriterium op zijn naam gezet (1m20). In 2013 deelname aan het EK voor pony’s
– Kantje’s Trisha (Marnehoeves Everest): stermerrie en moeder van de inmiddels tot ster verklaarde Kantje’s Esri (Justice HR).
– Kantje’s Dusty: voorgesteld op de hengstenkeuring 2010
– Kantje’s Emy: succesvolle jonge sportpony
– Kantje’s Everlee
– Kanjte’s Pancho
– Kantje’s Sharon
– Kantje’s Umpire

Fabienne haar vader is Oosterbroek Francois. Een succesvolle sporthengst die ondertussen 1m20 springt in Engeland.