Vuttion VA

Vuttion VA

  • Geboortedatum : 19/05/2005
  • Stamboek : Holstein
  • Geslacht : merrie
  • Kleur : Donkerbruin
  • Stokmaat : 1m65
V
a
d
e
r
Quintero Quantum Quidam De Revel
Ulla V
Ibara Chamonix
S-Copacabana
M
o
e
d
e
r
Malva II Literat Lord
Flandia
Wienerin II Cor De La Bruyere
Mainz

Nakomelingen

Omschrijving

Vuttion VA is een fokproduct van Dhr. Manfred Von Allwoerden uit de top Holsteinse stam 1463. Als veulen werd ze reeds beloond met een eerste premie.

Vuttion is een halfzus van de 1m40 lopende Wyoming Lady. Haar zus Cassien (Cassini I) gaf reeds de voor KWPN goedgekeurde hengst Charisma (Stakkato)

Vuttion haar moeder Malva II is niemand minder dan de halfzus van de voor Holstein gekeurde internationale tophengst L’Eperon (Lord). L’Eperon werd Duits Kampioen en sprong maar liefst 269.000 € bij elkaar. 

Grootmoeder Wienerin is een volle zus van Vision III, de moeder van de stempelhengsten Carano (Capitol I), Baldini I en II (Bachus), Lesotho (Landgraf I) en Cavano (Capitol I).

Overgrootmoeder Mainz is de halfzus van de voor KWPN en Holstein gekeurde hengst Kommandeur (Marlon XX). Ze is tevens de halfzus van de merrie Glorie, moeder van de voor Holstein gekeurde en 1m60 springende Lanciano (Landgraf I).
Uit halfzus Edelwild II komen de Internationale paarden Champus en Calle. Halfzus Birke bracht dan de internationale springpaarden Carisco en Centa D terwijl halfzus Alja de grootmoeder is van de hengsten Latino (Ladykiller) en Carrado (Corrado I)

Eén van de meest invloedrijk halfzussen van Mainz is de staatspremiemerrie Zara (Farn). Zara gaf tal van internationale springcracks maar de belangrijkste en meest bekende zijn toch de hengsten Goodwill (Landgraf I) en de tophengst Quality Time (Quantum) die gekeurd werd voor KWPN, SI, Holst en SF.  Ook de Grand Prix dressuurhengst D’Olympic komt voort uit deze tak van stam 1463.

Vuttion VA haar vader is niemand minder dan Quintero Z. Twee jaar na elkaar haalde Quintero de top tien van de finale op het WK voor Jonge paarden in Zangersheide. Op het WK was hij een belofte en de verwachtingen maakte Quintero zijn hele carrière waar.
Met Rolf Goran Bengtsson maakte Quintero furore op het allerhoogste niveau. Wereldbekers, landenprijzen, Global Champions Tour, met Quintero werd er altijd rekening gehouden en terecht. Tien jaar lang blonk Quintero uit in constante prestaties en was hij een vaste waarde in het internationaal circuit.
Ondertussen bewees Quintero reeds zijn meerwaarde in de fokkerij. Quintero Z is een sport- en fokhengst van het allerhoogste niveau die reeds nakomelingen tot op 1m60 niveau heeft lopen.
Quintero Z’s pedigree bevat een interessante mix van het waardevolle bloed van Quidam de Revel, Caletto II, Calando I, Farnese en Ladykiller xx… stuk voor stuk bewezen verervers die geniale paarden leverden.